για τηλεφωνικές παραγγελίες

210-8078617
  • Έκπτωση 10%
L'erbolario Accordo Di Ebano Profumo 50ml

L'erbolario Accordo Di Ebano Profumo 50ml

L'erbolario Ebano, L'Erbolario
Παλιά τιμή: 28.11  
25.30
Κερδίζετε : 2.81 (10%)
8022328110249
Σε Απόθεμα
+

L'erbolario Accordo Di Ebano Profumo 50ml

Το ιδανικό άρωμα για κάθε άντρα!

Όλο το μυστήριο και η γοητεία του Εβένου σε ένα Άρωμα στιβαρό και ακαταμάχητο.

Ξύλο και Κίτρο

Νότες από Γκρειπ φρουτ, Μανταρίνι, Έβενο, Μαύρο Πιπέρι, Έλεμι, Λάβδανο.

Σύμβολο της φωτιάς, της ενέργειας και της δύναμης, ο Έβενος εξασκεί μια ανεξήγητη γοητεία με το σκοτεινό του χρώμα και την βασιλική του κομψότητα. Αυτό το στιβαρό ξύλο, θεωρείται εξαιρετικά πολύτιμο για την ποιότητά του και το σχεδόν μαύρο χρώμα του. Καλλιτεχνήματα από Έβενο βρίσκουμε ήδη στην Αρχαία Αίγυπτο όπου θεωρούσαν το χρώμα του ιερό. Λέγεται ότι οι Ινδοί Βασιλείς χρησιμοποιούσαν κούπες από Έβενο γιατί θεωρούσαν το ξύλο του τόσο καθαρό ώστε θα τους προστάτευε από πιθανό δηλητήριο.

Γνωρίζουμε επίσης ότι οι λαβές των σπαθιών των σαμουράι ήταν σκαλισμένες σε αυτό το ξύλο, γιατί ήταν σύμβολο ισχύος και ασφάλειας. Ένα ξύλο που αγαπήθηκε τόσο ώστε δημιούργησε στην Αναγέννηση, μια καινούργια τέχνη, την τέχνη του Εβένου, που αναπτύχθηκε στην συνέχεια στην εποχή του πληθωρικού Μπαρόκ αλλά και του επιτηδευμένου Ροκοκό που ακολούθησε. Πρόκειται για την δημιουργία αντικειμένων και διακοσμητικών στοιχείων αποκλειστικά από Έβενο. Από τον Έβενο παράγονται επίσης πολλά μουσικά όργανα ή μέρη αυτών. Στα επιδέξια χέρια των τεχνιτών, αυτό το σκληρό, σκούρο, πολύτιμο υλικό, παίρνει το σχήμα των πλήκτρων του πιάνου, του κλαρινέτου, του βιολιού και της κιθάρας

Από πάντα, εμείς στην L’ Erbolario αγαπάμε και προστατεύουμε την φύση, που μας προσφέρει γενναιόδωρα τους καρπούς της και τους βάζει στην διάθεση της ομορφιάς μας. Δεν μας αρέσει να την ξοδεύουμε αναίτια. Ακριβώς γι αυτό επιλέγουμε να μην πετάξουμε κανένα μέρος αυτού του πολύτιμου ξύλου. Συνεργαστήκαμε λοιπόν με βιοτεχνίες που χρησιμοποιούν τον Έβενο σαν πρώτη ύλη για να δημιουργήσουν μουσικά όργανα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, αγοράζοντας τα κομμάτια που περισσεύουν από την επεξεργασία του.

Έτσι αυτά τα άχρηστα «ροκανίδια» χάρης στα εργαστήρια της L’ Erbolario δίνουν ένα πολύτιμο υδρογλυκολικό εκχύλισμα. Από το ίζημα της εκχύλισης, με μια εξελιγμένη τεχνική απόσταξης με παροχή ατμού, παράγεται ένα απόσταγμα με τονωτική δράση. Και έτσι γεννιέται η σειρά Accordo di Ebano. Προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση του σημερινού άνδρα, που χαρακτηρίζονται όλα από την παρουσία αυτού του αρχοντικού ξύλου. Γιατί αν ο Έβενος ήταν άνδρας θα είχε αναμφίβολα την σκοτεινή του γοητεία με έναν αέρα μυστηρίου και κομψότητας.

 

Υπότιτλος :
L'erbolario Accordo Di Ebano Profumo 50ml
Μάρκα:
L'Erbolario
Σειρά Προϊόντων:
L'erbolario Ebano

 

 Αξία
Παραγγελίας
Κόστος Μεταφορικών για τα πρώτα 3 κιλά Κόστος Μεταφορικών για κάθε επιπλεόν κιλό Κόστος Αντικαταβολής
 Έως 49€ 2.50€ Αττική
3.50€ Επαρχία
1.20€/kg 1.50€
 άνω των 49€ ΔΩΡΕΑΝ 1.20€/kg 1.50€

 

* Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το Dvcare.eu.
* Τα γραμμάρια που αναγράφονται στο τίτλο του προϊόντος είναι το καθαρό βάρος του προϊόντος, το σύστημά μας υπολογίζει αυτόματα το συνολικό βάρος συσκευασίας. π.χ Frezyderm - Frezylac Pure 2 400gr , 400gr ειναι το καθαρό βάρος το συνολικό βάρος του προϊόντος είναι 510gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 210-8078617

  • Ασφάλεια Παράδοσης

  • Δωρεάν Αποστολή άνω 49€

    έως 3kg

  • Δωρεάν Επιστροφή