για τηλεφωνικές παραγγελίες

210-8078617
  • Έκπτωση 20%
Lamberts MIN MAGASORB 60TABS

Lamberts Multi Guard ADR Πολυβιταμίνη για Ενέργεια & Τόνωση - Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 120tabs

Παλιά τιμή: 54.16  
43.33
Κερδίζετε : 10.83 (20%)
5055148412111
Σε Απόθεμα
+
Το Multi Guard ADR αποτελεί ένα μοναδικό παγκοσμίως πολυβιταμινούχο σκεύασμα, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αντιμετώπιση της ψυχολογικής και σωματικής κόπωσης

Η διάρκεια σχεδιασμού του συγκεκριμένου σκευάσματος διήρκησε πάνω από πέντε (5) χρόνια και για την ολοκλήρωσή του χρησιμοποιήθηκαν όλα τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζουν συγκεκριμένα μικροθρεπτικά συστατικά στην αντιμετώπιση της κόπωσης.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν

2 εκ των γνωστότερων και αποτελεσματικότερων προσαρμοσιογόνων βοτάνων σε μορφή τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος: η Rhodiola Rosea και το Korean Ginseng.

Υψηλή περιεκτικότητα όλων των βιταμινών του συμπλέγματος Β, καθώς αυτές συμβάλλουν καθοριστικά στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας και στην αντιμετώπιση της κόπωσης. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο παντοθενικό οξύ (Βιταμίνη Β5), καθώς συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κόπωσης και της κούρασης καθώς και στην φυσιολογική νοητική λειτουργία.

Υψηλή δόση (30mg, ανά 2 ταμπλέτες) συνενζύμου Q10 και ταυρίνης καθώς τα δύο αυτά μικροθρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας.

Βιταμίνες D,E,K,C, καθώς άτομα με χρόνια κόπωση εμφανίζουν συχνά διαταραχές ανοσοποιητικού.

Υψηλή δόση μαγνησίου(300mg, ανά 2 ταμπλέτες), καθώς η υποκλινική ανεπάρκεια μαγνησίου σχετίζεται με εύκολη κόπωση.

Κάθε 2 ταμπλέτες αποδίδουν

Vitamin D 10µg Vitamin E 12mg
Vitamin K 20µg Vitamin C 100mg
Thiamin 25mg Riboflavin 12mg
Niacin 50mg Vitamin B6 25mg
Folic Acid 400µg Vitamin B12 50µg
Biotin 150µg Pantothenic Acid 150mg
Calcium 400mg Magnesium 300mg
Iron 14mg Zinc 15mg
Copper 0.5mg Manganese 2mg
Selenium 200µg Chromium 200µg
Iodine 150µg Choline Bitartrate 24mg
Inositol 24mg PABA 24mg
Taurine 50mg
Co-Enzyme Q10 30mg
Rhodiola Rosea (as 125mg extract) 500mg
Korean Ginseng (as 40mg extract) 400mg
Providing Ginsenosides 8mg
Ταμπλετοποίηση με

Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Cellulose, Colours: Titanium Dioxide & Iron Oxide), Crosslinked Cellulose Gum, Stearic Acid.

Δοσολογία

2 ταμπλέτες ημερησίως

Φύλαξη

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Χρόνος αφομοίωσης

Λιγότερο από 1 ώρα.

Κατάλληλο για

Xορτοφάγους.

Προσοχή

Μπορεί να προκληθεί κίτρινος χρωματισμός των ούρων. Αυτό είναι αβλαβές και υποδεικνύει ότι το σώμα αποβάλλει την περίσσια ποσότητα της βιταμίνης Β2 (riboflavin).

Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά.

—- ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ —-

Αν και οι διατροφικές απαιτήσεις των ανθρώπων είναι διαφορετικές, είναι κοινώς αποδεκτό ότι ορισμένες ομάδες ατόμων μοιράζονται κοινές διατροφικές ανάγκες. Η LAMBERTS είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως με 20 διαφορετικά πολυβιταμινούχα σκευάσματα που κατατάσσονται αναλόγως την ηλικία, το φύλο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταναλωτή (καπνιστής, αθλητής, έγκυος, υποκείμενα νοσήματα που προκαλούν αυξημένες διατροφικές ανάγκες κ.τ.λ.). Ταυτόχρονα είναι η μοναδική εταιρεία που εξελίσσει συνεχώς την ποιότητα των πολυβιταμινούχων σκευασμάτων και στηριζόμενη σε σύγχρονες μελέτες, παρασκευάζει σχεδόν κάθε χρόνο ένα καινούργιο προϊόν που να ανταποκρίνεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότερες εταιρείες (φαρμακευτικές ή εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής) διατηρούν στην αγορά σκευάσματα που έχουν παρασκευαστεί εδώ και πολλά χρόνια, στηριζόμενες αποκλειστικά σε λόγους marketing και κέρδους καθώς ένα προϊόν που κυκλοφορεί για πολλά χρόνια είναι πιο αναγνωρίσιμο τόσο από τον καταναλωτή, όσο και από τον επαγγελματία υγείας: φαρμακοποιό, διαιτολόγο ή ιατρό.
Υπότιτλος :
Lamberts MULTI GUARD ADR 120TABS
Μάρκα:
Lamberts

 

 Αξία
Παραγγελίας
Κόστος Μεταφορικών για τα πρώτα 3 κιλά Κόστος Μεταφορικών για κάθε επιπλεόν κιλό Κόστος Αντικαταβολής
 Έως 49€ 2.50€ Αττική
3.50€ Επαρχία
1.20€/kg 1.50€
 άνω των 49€ ΔΩΡΕΑΝ 1.20€/kg 1.50€

 

* Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το Dvcare.eu.
* Τα γραμμάρια που αναγράφονται στο τίτλο του προϊόντος είναι το καθαρό βάρος του προϊόντος, το σύστημά μας υπολογίζει αυτόματα το συνολικό βάρος συσκευασίας. π.χ Frezyderm - Frezylac Pure 2 400gr , 400gr ειναι το καθαρό βάρος το συνολικό βάρος του προϊόντος είναι 510gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 210-8078617

  • Ασφάλεια Παράδοσης

  • Δωρεάν Αποστολή άνω 49€

    έως 3kg

  • Δωρεάν Επιστροφή

Οι Πελάτες μας αγόρασαν ακόμα!